V súvislosti s tým, že Cirkevný zbor (CZ) ECAV na Slovensku Bratislava 15. februára 2013 ukončil svoju činnosť, nájdete aktuálne informácie na webových stránkach nástupníckych zborov:
CZ ECAV na Slovensku Bratislava DÚBRAVKA (www.ecavdubravka.sk, www.facebook.com/ecavdubravka/)
CZ ECAV na Slovensku Bratislava LEGIONÁRSKA (www.legionarska.sk, www.facebook.com/ecavlegionarska/)
CZ ECAV na Slovensku Bratislava STARÉ MESTO (www.velkykostol.sk, www.facebook.com/ECAVKonventna)
Táto stránka (www.ecavba.sk) obsahuje iba archívne dokumenty. Ďakujeme za porozumenie.
Aktuality

Program v UPC MOSTY na február 2013

Miesto pre teba: Malé spoločenstvá - KLUB-31 - Služby Božie
Vo februári ťa pozývame na tradičné a pritom pre život a budúcnosť UPC MOSTY kľúčové spoločenstvá, ktoré sú každý týždeň: malé spoločenstvá, stredajší vysokoškolský KLUB-31 a nedeľné Bohoslužby. Do pozornosti dávame aj tzv. Každodenné modlitby, ktoré sú nenáročné na ďalšie stretávanie a pritom sú to naše spoločné modlitby za pokračovanie Božieho pôsobenia medzi nami.

NTM 2013
Z nepravidelných programov odporúčame Národný týždeň manželstva (NTM) s témou "Vernosť nie je slabosť". NTM odštartujeme už SB s VP a modlitbami za páry, snúbencov a manželov, nasledovať bude utorkové stretnutie RoS "Večer pri sviečkach" s národnými koordinátormi NTM Petrom a Dagmar Mozolovcami, tématický stredajší KLUB-31 pre študentov a single, štvrtkové "Aktivity" s Vladom Kucharikom a tématické nedeľné Bohoslužby s P.Mozolom na Legionárskej a M.Balkom na Mlynoch.

Filmový február "Jeden svet"
Ďalším zaujímavým a novým programom bude tzv. Filmový február s dokumentami z cyklu "Jeden svet". Vďaka 4 filmom s ľudskoprávnou tématikou, zo súčasného Bieloruska, Konga, Tuniska a Ruska, budeme mať dôvod zaoberať sa nielen témou lásky, ale aj slobody. Dokumenty s následnou diskusiou, ktorú bude moderovať redaktorka RTVS Ela Koritšánska budeme premietať vždy v pondelok 1., 3. a 4. týždeň, 2. týždeň bude NTM. Utorok 5.2. sa môžeme na projekcii stretnúť pre zmenu malé spoločenstvá.

Nový pracovník UPC MOSTY Dávid Spodniak
Na záver by sme vás chceli informovať o najväčšej februárovej novinke. Do UPC MOSTY prijímame Dávida Spodniaka, ktorý po Marekovi Hrivnákovi prevzal vedenie študentského tímu a stredajšieho vysokoškolského spoločenstva KLUB-31. Tým z vás, ktorí ste sa rozhodli posielať mu desiatky, na náš účet 520700-4203373104/8360 a jeho VS 222, ďakujeme. Zároveň by sme chceli požiadať vás ostatných, zvlášť našich pracujúcich členov a sympatizantov, aby ste sa v rámci vašich možností rozhodli posielať nám časť vašich desiatkov. Viac nám kvôli stabilite pomôže väčší počet prispievateľov hoci aj s nižším trvalým príkazom.

Víkendovka UPC MOSTY 1-3.3.2013 Sv. Jur
Zároveň vás všetkých pozývame na víkendovku pre spoločenstvo, ktorá bude na začiatku marca vo Sv. Jure ;-)

Zoznam priložených súborov:
[ ntm_p2.jpg ]
[ Blizsie_informacie_k_filmom.pdf ]
[ film_1.jpg ]

Cirkevný zbor Evanjelickej cirkvi augsburgského vyznania v Bratislave, 2005 - 2012

Webstránku Evanjelickej cirkvi a. v. na Slovensku nájdete tu.